top of page
tinekemaas bannercoach.jpg

Je eigen plek,
je eigen kleur

Training & Coaching

Persoonlijke coaching

 

Heb je de behoefte om wat meer verdieping in je leven aan te brengen? Om samen te kijken naar vraagstukken in je leven? En wil je hier graag ondersteuning bij hebben?

 

Ik wil graag een tijdje met je meelopen om samen te ontdekken hoe jij (nog meer) jezelf kan zijn. En jij het leven kan leven zoals jij dat graag wil.

 

Ik kijk ernaar uit om dit samen met je te doen.

Coaching tarieven:

  • Kennismaking/intakegesprek  

  • (1 uur). € 75,-

  • Vervolg coaching sessie.

  • (1,5 uur). € 100,- 

  • Vervolg traject 3 sessies

  • (3 x 1,5 uur). € 250,-

Tinekemaas coaching.jpg

Groepscoaching

 

Samen met Joris van Doorslaer (Unleashing of Potential) geef ik trainingen gebaseerd op persoonlijke ontwikkeling en coaching. 

 

 

Traject Cyclus Level 1

Gedurende 6 maanden nemen Joris en ik je mee in een proces waarbij je stap voor stap meer en meer jouw eigen pad gaat bewandelen. 

Ons traject bestaat uit 3 weekenden op De Oase Nieuwland  en 4 workshop dagen in Gent. Daarnaast ontvang je 2 individuele gesprekken. Ook krijg je toegang tot het online platform, zodat je ten alle tijden ook terug kan gaan naar de inhoud van het traject en oefeningen.

 

Voor meer info over dit traject kan je naar onderstaande website en/of je kan persoonlijk contact met mij opnemen. 

tinekemaas traject.jpg

Traject Cyclus Level 2 Embodiment 

Voor wie al level 1 heeft gevolgd is er een level 2. Tijdens deze training gaan we nog meer de verdieping in. Je lichaam weet wie je bent op het meest diepe niveau en heeft de mogelijkheid om voorbij te gaan aan verklaringen die worden gecreëerd vanuit het hoofd. Verbinding maken met je lichaam brengt je dichter bij je kern, waar je pure reflectie zit van de diepere stukken die leven in jezelf. 

Isha

 Ik had reeds het voorrecht om Tineke van dichtbij mee te maken en in actie te zien, tijdens het cyclus traject dat ik bij haar en Joris volgde. Ik kijk er naar uit om me vanaf het volgende traject me weer onder haar vleugels te mogen bevinden. Tineke is een wijze, bezielde, begeesterde bevlogen hartwerker, die op zielsniveau begaan is met haar coachees. Ze heeft, zoals ik zie, echt haar zielsmissie gevonden. Hetgeen ze met De Oase in de wereld zet is van pure en duurzame kwaliteit. En ze zal ongetwijfeld nog heel wat mensen raken en tot diepere verbinding brengen. 

bottom of page